به گزارش سلام نو، مهدی امین پور، جانشین سازمان بسیج حقوقدانان کشور در یادواره شهدای حقوقدان استان گیلان، با بیان اینکه همه ما در قبال خون شهدا مسئول هستیم، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس حضرت عباس(ع) و حضرت عل اکبر(ع) را بهتر شناختیم، زیرا شهدای ما همه عباس و علی اکبر بودند.
وی مادران و همسران شهدا را جلوه ای دیگر از فرهنگ عاشورا دانست و افزود: عزت و سربلندی ایران اسلامی در گرو خون شهداست و اگر امروز راحت نفس می کشیم، از ایثار و فداکاری شهداست.
جانشین بسیج حقوقدانان، با بیان اینکه امروز باید راه شهدا را ادامه دهیم، گفت: امروز خدمت کردن به مردم بهترین وظیفه ما در قبال خون شهداست.
امین پور، با اشاره به ادب و احترام حاج قاسم سلیمانی نسبت به والدین، خاطرنشان کرد: حاج قاسم علاقه ویژه ای به پدرش داشت و دستبوس مادرش بود لذا به برکت مجالس شهدا باید از مرام و مسلک آنان الگو بگیریم و نسبت به والدین ادب و خاکساری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه از شهدا برای فاصله گرفتن از دنیا کمک بگیریم، گفت: طرح مصباح را در راستای ارتقای سطح آگاهی عمومی در سراسر کشور اجرایی کردیم و موفق به آزادی ۲۰۸۰ زندانی جرایم سبک شدیم.
جانشین بسیج حقوقدانان، با اشاره به اجرای طرح اصلاح ذات البین با هماهنگی دستگاه قضا، عنوان کرد: این طرح ها را در راستای کمک به مردم اجرایی می کنیم، زیرا مردم با مشکلات زیادی مواجه هستند و با خدا و شهدا عهد ببندیم که یار و کمک کار مردم باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی، رئیس کل دادگستری گیلان نیز، با بیان اینکه شهدا از فضائل زیادی برخوردار بودند، اظهار کرد: فضائل شهدا آنان را از دیگران متفاوت می کند.
وی نخستین فضیلت شهدا را تقویت خداجویی و خواخواهی در مردم دانست و افزود: خداجویی تمایل فطری بشر است و پیامبران آمدند تا حس خداجویی در انسان ها را شکوفا کنند.
رئیس کل دادگستری گیلان، شهدا را تجلی اسمای الهی دانست و متذکر شد: در جبهه ها فقط خدا بود و وابستگی ها از بین رفته بود، زیرا دنیا شهدا را دچار غفلت نکرده بود و خدا برای شهدا بزرگتر از دنیا بود.
حجت الاسلام خلیلی، ایثار و گذشت و خود را ندیدن و درد دیگران را در اولویت قرار دادن را از دیگر فضائل شهدا دانست و خاطرنشان کرد: شهدا عظمت خدا را درک کردند و به مقام خشوع رسیدند.
وی با بیان اینکه باید خود را مخاطب قرآن قرار دهیم، گفت: عاشق بودن از دیگر فضیلت های شهداست، یعنی شهدا عشق را بر عقل ترجیح دادند، زیرا عقل محاسبه گر است و سود و زیان و نفع و ضرر را تشخیص می دهد و از درک زیبایی ها غافل است. در واقع عشق ما را به زیبایی ها سوق می دهد و شهدا توانستند زیبایی ها را درک کنند؛ البته برای خلق صنعت و تکنولوژی باید عقل باشد، اما عشق معنویت می آورد و بشر امروز بیش از مادیت به معنویت نیاز دارد.
رئیس شورای قضایی گیلان، شهدا را جلوه آموزه های دینی و اسلامی دانست و بیان کرد: شهید بهشتی در کنار کار سنگین اجرایی، کلاس مبانی دینی و اسلامی را پیگیری می کرد و متاسفانه بسیاری از مدیران ما با مبانی دینی آشنایی ندارند.
وی با بیان اینکه برای حفظ و حراست از سیره شهدا برگزاری یادواره ها و نامگذاری اماکن لازم است؛ اما کافی نیست، خاطرنشان کرد: باید سیره شهدا را به عنوان افق ترسیم و از آن سیره اقتباس کنیم تا این سیره اقتباسی در جامعه نهادینه شود.
حجت الاسلام خلیلی، سیره کربلا را بهترین الگو برای بشریت دانست و اضافه کرد: خون امام حسین(ع) آگاهی بخش است و نادانی ها را از بین می برد، زیرا اسلام آمریکایی خشن و داعشی برخاسته از جهل است و مادامی که جهل باشد، اسلام آمریکایی هم هست.
رئیس کل دادگستری گیلان، نادانی را بزرگترین مصیبت فرهنگی دانست و یادآور شد: به عنوان میراثدار شهدا وظیفه داریم که حتی یک نفر را از جهل و نادانی خارج کنیم.
نظر شما