افتتاح پروژه پرورش ماهی با ۴ قفس در آب‌های خلیج‌فارس شهرستان گناوه، باعث افزایش ۵۰۰ تن به ظرفیت‌های تولید ماهی پرورشی استان بوشهر شده است.

اضافه شدن ۵۰۰ تن به ظرفیت‌های تولید ماهی پرورشی استان بوشهر

به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم از بوشهر، مدیرکل شیلات استان بوشهر در آیین افتتاح پروژه پرورش ماهی در قفس در خلیج‌فارس محدوده شهرستان گناوه با بیان اینکه پرورش آبزیان در اولویت برنامه شیلات استان بوشهر قرار دارد اظهار داشت: یکی از پروژه‌های شیلات پرورش ماهی در قفس در خلیج‌فارس است که امروز یکی از این طرح‌ها در مدار تولید قرار گرفت.

علی بازدار با اشاره به افتتاح پروژه پرورش ماهی در سومین روز از دهه فجر افزود: پروژه پرورش ماهی در قفس با ظرفیت اسمی ۵۰۰ تن با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال افتتاح شده است.

وی با بیان اینکه این پروژه ظرفیت ذخیره‌سازی ۲۰۰ بچه ماهی از گونه سی‌باس دارد خاطر نشان کرد: ۴ قفس در این پروژه راه‌اندازی شده که میزان کل تولید در فاز اول این پروژه ۲۵۰ تن ماهی است.

اسکله شناور مسافری و تفریحی بندر گناوه افتتاح شد

امروز همچنین در سومین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی اسکله شناور مسافری و تفریحی بندر گناوه افتتاح و به بهره‌برداری رسید .

برای اجرا این پروژه ۴۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده که شامل عملیات ساخت و نصب اسکلت شناور و احداث پل دسترسی و متعلقات است.

این اسکله شناور فولادی به طول ۲۰ و عرض ۳ متر است و قابلیت پهلوگیری ۳ شناور دارد.

۵۲ پروژه با اعتبار ۱۹۱ میلیارد تومان در شهرستان گناوه افتتاح می‌شود

استاندار بوشهر هم با اشاره به افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۵۲ پروژه با اعتبار ۱۹۱ میلیارد تومان در شهرستان گناوه اظهار داشت: در ایام دهه فجر ۳۴ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۱۵۴ میلیارد تومان در گناوه افتتاح می‌شود.

احمد محمدی‌زاده اضافه کرد: ۲۹ پروژه با اعتبار ۱۴۶ میلیارد تومان در بخش عمرانی و ۵ پروژه با ۸ میلیارد تومان در بخش اقتصادی در دهه فجر در گناوه افتتاح می‌شود.

وی بیان کرد: همچنین عملیات اجرایی ۱۸ پروژه با اعتبار ۳۷ میلیارد تومان به مناسبت دهه فجر در شهرستان گناوه آغاز می‌شود.

استاندار بوشهر، طرح‌های گردشگری را یکی از محورهای اصلی توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی این استان دانست و خاطر نشان کرد: شرایط آب و هوایی استان بوشهر در نیمه دوم سال فرصتی را فراهم کرده که در کنار ظرفیت‌های دیگر این استان شامل اماکن تاریخی، ۴ میلیون اصله نخل، سواحل خلیج‌فارس و بازارهای تجاری، گردشگران بسیاری این استان را برای مسافرت انتخاب کنند.

محمدی‌زاده افزود: اگر شرایط کرونا پیش نیامده بود، پیش‌بینی می‌شد در نیمه دوم سال تا پایان فروردین ۱۴۰۱ حداقل ۱۲ میلیون نفر گردشگر به استان بوشهر مسافرت کند که امید می‌رود با مهار پیک ششم کرونا زمینه مسافرت گردشگران به این استان فراهم شود.

وی حمایت از کالا همراه ملوان «ته‌لنجی» را مورد اشاره قرار داد و گفت: زمینه تردد لنج‌های تجاری استان به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس فراهم شده تا ملوانان بتوانند در این امر فعالیت کنند و در این زمینه بیش از ۷ هزار مغازه در سطح استان بوشهر کالا همراه ملوان عرضه می‌کنند.

کد خبرنگار: ۱۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***