به گزارش سلام نو به نقل از اقتصادآنلاین، رتبهبندی از تاریخ ۳۱/ ۶/ ۱۴۰۰ اعمال میشود؛ معلمان بازنشسته قبل از این تاریخ، مشمول این قانون نمیشوند.
۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای رتبهبندی معلمان در سال ۱۴۰۱ و نیمه دوم سال ۱۴۰۰ تعیین شده است.
اگر این مطلب برایتان جالب است احتمالا از مطالب زیر هم خوشتان میآید:
ایرادات لایحه رتبهبندی معلمان اصلاح شد
نحوه محاسبه فیش حقوقی معلمان در نظام رتبهبندی معلمان /کدام معلمان مقرری ماه اول ندارند؟
خبر مهم درباره تصویب لایحه رتبه بندی معلمان در مجلس
تغییرات لایحه رتبهبندی معلمان اعلام شد / حداقل حقوق معلمان به ۷.۳ میلیون تومان میرسد
تجمع اعتراضی معلمان در برخی استان های کشور / فیلم
طبق اصلاحات رتبهبندی معلمان، فوقالعاده رتبهبندی از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ اعمال میشود؛ معلمان بازنشسته قبل از این تاریخ، مشمول این قانون نمیشوند همچنین به گفته سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس، اعتبار اجرای رتبهبندی معلمان در سال ۱۴۰۰ در بودجه ۱۴۰۱ لحاظ شد.
طبق اصلاحات رتبهبندی معلمان؛ معلمان براساس شایستگیهای عمومی، تخصصی و حرفهای و تجربه خود در رتبههای پنجگانه به ترتیب: آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم قرار میگیرند؛ کارکنان کادر اداری وزارت آموزش و پرورش که برای خدمت معلمی استخدام شدهاند نیز مشمول این قانون می شوند.
کسب رتبههای بالاتر مستلزم حداقل ۵ سال خدمت در هر یک از رتبهها و کسب سایر شرایط لازم تعیین شده در آییننامه اجرائی این قانون خواهد بود.
همچنین حداقل سابقه خدمت معلمی برای کسب رتبههای دانشیار معلم و استاد معلم به ترتیب(۱۵) و(۲۱) سال است و ارفاقات مذکور در تبصرههای (۱) و (۲) این ماده، از این مدت کسر میشود.
برای رتبههای موضوع این قانون، فوق العاده رتبه بندی در احکام کارگزینی معلمان تعیین می شود. فوق العاده مذکور برای معلمان با رتبه آموزشیار معلم حداقل چهل و پنج درصد(۴۵%)، مربی معلم حداقل پنجاه و پنج درصد(۵۵%)، استادیار معلم حداقل شصت و پنج درصد(۶۵%)، دانشیار معلم حداقل هفتاد و پنج درصد(۷۵%) و استاد معلم حداقل نود درصد(۹۰%) مجموع امتیازات حق شغل و حق شاغل و فوق العاده شغل است.
نظرات