۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۹
کد خبر: 55377148

رقابت سالم می تواند نقش مهمی در بروز رشد و شکوفایی استعدادهای ورزشکاران داشته باشد، وازاین رو می بایست به ورزشکاران، فرق بین حسادت و رقابت را آموزش دهیم و مزایا و معایب هریک را به روشنی بیان نمایم.

رقابت یا حسادت /  قسمت اول

سلام نو-سرویس ورزشی: رقابت سالم می تواند نقش مهمی در بروز رشد و شکوفایی استعدادهای ورزشکاران داشته باشد، وازاین رو می بایست به ورزشکاران، فرق بین حسادت و رقابت را آموزش دهیم و مزایا و معایب هریک را به روشنی بیان نمایم.

که فرق بین رقابت تا حسادت کاملا بدانند و بدرستی مسیر رشد وپیشرفت شان را انتخاب نمایند،(متاسفانه کمتر به این موضوع مهم پرداخته می شود) زمانیکه ورزشکاران در تیم ویا باشگاه خود رقابت می کنند بدون توجه به عملکرد و پیشرفت یا عدم پیشرفت رقیب خود، با تمام وجودشان به تمرینات می پردازند و سعی می کنند با تلاش و کوشش بیشترهرروز بهتر ازروزهای قبلشان باشند و همه تمرکزشان روی پیشرفت و رشد خود معطوف می کنند تا توانایی وعملکردشان را بهبود بخشیده و تنها چیزی که برایشان اهمیت دارد رسیدن به اهدافشان و بالاترین سطح ممکن است.از این رو بدنبال تقویت نطقه قوت ورفع نطقه ضعف شان هستند وبدنبال حاشیه و دردسرهایی که باعث توقف پیشرفت شان شوند هرگز نمی روند.

از انتقادات و تجربیات کادر فنی استقبال کرده وبیشترین بهره را می گیرند، همواره دررقابت ها به قوانین احترام می گذارند و حریف خود را محترم می شمارند و به تصمیمات داورها را بدون هیچ عذر و بهانه ی می پذیرند،زیرا خوب می دانند با رفتارزشت و ناشایسته اوهیچ تاثیری درتغییرتصمیم و رای داورها نخواهد داشت و تنها درصورت اعتراض بی مورد خود لطمه سنگینی بر پیکر تیم خواهد زد و باعث از بین رفتن زحمات خود و دیگران خواهد شد و چه بسا لطمه های جبران ناپذیری هم رقم بخورد.

به کرات در تیم های ورزشی مشاهده کرده اید که برخی از ورزشکاران بدون هیچ توجهی به عواقب کارشان اشتباهات کودکانه از خود بروز می دهند که باعث تغییرسرنوشت رقابت می شوند، در حالیکه حضور آنان دررقابت می توانست شرایط را طوری دیگر رقم زند.

رقابت یا حسادت

در رقابت سالم یاد می گیرند که چگونه رقیب را شکست دهند و به موفقیت و پیروزی برسند،باوردارند که هرگز راه میانبری وجود ندارد وتنها راهی که به موفقیت ختم میشود تلاش و کوشش است که می توانند به نتیجه بهتری را بدست بیاورند.در صورتیکه با شکست مواجه شوند مسٔولیت کاررا برعهده می گیرند وهرگزبدنبال مقصر نمی گردند وبهانه ی برای توجیه شکست خود ندارند واین اتفاق را می پذیرند واز آن درس می گیرند وسعی می کنند دلایل شکست واشتباهات خود را پیدا کنند و برای رفع آن از تجربیات کادر فنی ودیگران..... کمک می گیرند،مبادا دوباره دچار چنین وضعیتی شوند.

چنین ورزشکارانی خوب می دانند که برای چه تلاش می کنند،بدنبال چه خواسته هایی هستند وچه چیزی درانتظارشان خواهد بود،

آنان برای خود اهدافی مقدس و مشخص دارند و برای رسیدن به آن هیچ فرصتی را ازدست نمی دهند و در بدترین شرایط ها هرگز ناامید ومایوس نخواهند شد.

تمامی موارد ذکر شده را می توان درزندگانی قهرمانان بزرگ دنیا مشاهده نموید که یکی از بارزترین خصوصیات قهرمانان می باشد،لذا همه آنان ازاین قوانین پیروی کرده اند و به موفقیت های بزرگی دست یافته اند، که اینک نامشان در تاریخ ثبت شده است

در مقاله بعدی در مورد حسادت ورزشکاران مطالبی را به رشته تحریر در خواهیم آورد. امیدوارم که مطالب نوشته شده بتواتد کمکی هرچند کوچک به ورزشکاران عزیزکشورمان نماید.

نویسنده :دکتربهروز شهسواری

قسمت دوم

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***