سلام نو-سرویس گردشگری: رامسر این شهر توریستی ایران، ویژگیهای بسیاری دارد که آن را از دیگر مقاصد در کشور عزیزمان متمایز می کند؛ اما این مشخصه ها چه هستند که سبب تمایز رامسر با دیگر شهرها می شوند. در ادامه با آنها آشنا می شویم.مردم رامسر بخشی از قوم گیلک هستند و به زبان همین قوم یعنی گیلکی صحبت می کنند. البته زبان فارسی نیز در این شهر رایج است و بخش بزرگی از مردم شهر نیز از قوم های مهاجر ترک زبان محسوب می شوند. بر اساس آخرین سرشماری کشوری در سال 1395، جمعیت شهرستان رامسر 74179 تن است. اقتصاد شهر رامسر بیشتر بر پایه گردشگری، کشاورزی و باغداری، ماهیگیری و جلب سرمایه های داخلی از شهرهای مختلف ایران است. رامسر به عنوان شهری توریستی در طول سال میزبان هزاران گردشگر است و انواع فعالیت های گردشگری مانند اجاره ویلا و خانه، بازدید از جاذبه های مختلف، انجام تفریحات ساحلی و خرید صنایع دستی چرخ اقتصاد این منطقه را به گردش در می آورد. در کنار اینها باغداری و کشاورزی با محصولاتی مانند انواع مرکبات، کیوی، برنج و ... بخش دیگری از اقتصاد این شهر را تشکیل می دهند. از دیگر محصولات شهر رامسر می توان به عسل، گل گاوزبان، چای، سبزی های محلی، انواع لبنیات محلی، ماهی های دریایی و پرورشی و ... اشاره کرد.
آشنایی با روستا های رامسر
رامسر و روستاهای اطراف آن همه ساله و در همه فصلها میزبان گردشگران و مسافران بسیاری از سراسر ایران و جهان هستند.با توجه به موقعیت جغرافیایی این منطقه، طبیعت بکر، آب و هوای معتدل و پاک، جاذبههای توریستی و گردشگری طبیعی و تاریخی، کوهها و مراتع سرسبز و انبوه این منطقه، صنایع دستی، غذاهای متنوع و خوشمزه، مردم مهماننواز و مهربان روستا، آبشارها و چشمههای فصلی و دائمی، جنگلهایی با درختان کهن بلوط و فندق و ازگیل و زرشک و ولیک و کوله خاس و امکاناتی که در این محل برای گردشگران و طبیعتگردان فراهم شده، این منطقه را تبدیل به بهشتی دلفریب و جذاب کردهاست.
چالکرود کجاست؟
چالکرود یکی از جاذبه های توریستی طبیعی بسیار دیدنی و زیبای رامسر است که از آن با عنوان چهارکوه رود نیز یاد می شود و یکی از بزرگ ترین رودخانه های غرب تنکابن می باشد. رودخانه زیبای چالک که در هفت کیلومتری غرب شهر تنکابن و هفت کیلومتری شرق رامسر جاری می باشد یک رود مرزی به حساب می آید و از جاذبه های توریستی بسیار دیدنی رامسر و تنکابن می باشد. این رودخانه از چشمه های کوه های سمت شرقی اشکور علیا، بلور کوه، سیاهکوه، اریه، نیر دره، سرگلچال، میثم سرا، شیرگاه، لاکتراشان، جهک، هلوستان، خشتله، بال گردن، گلین، آغوز کوتی و همچنین کوه های جنت رودبار سرچشمه گرفته است. رودخانه چالکرود رامسر پس از پیوستن به رود های کوچک دیگر و عبور از روستاهای گالش محله و شوستا، از زیر پل بزرگ آهنی به دریا ریخته می شود.
نظر شما