به گزارش سلام نو به نقل از فارس، پژوهشگران جوان کشور موفق به تولید دستگاهی شدهاند که از زباله آب شرب تولید میکند و قابل مصرف در زمینهای کشاورزی و مناطق خشک و بیابانی است.
پژوهشگران ایرانی موفق به طراحی دستگاه تولید آب شرب از زباله شدند که میتوان از این فرایند برای آبیاری فضای سبز و کشاورزی و مناطق خشک و بیابانی نهایت استفاده را برد.
محمدرضا صالحیکیا عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اصفهان در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری درباره ساخت دستگاه تولید آب شرب از زباله، گفت: این دستگاه با تجزیه میکروارگانیسمها ساخته شده است که از دو مخزن تشکیل شده؛ در مخزن اول یکسری تیغه برای مخلوط کردن زباله در نظر گرفته شده و در مخزن دوم میکروارگانیسمها قرار گرفتهاند و فرایند تجزیه را شکل میدهند.
صالحیکیا گفت: جلوگیری از آلودگی محیط زیست، استفاده از ضایعات برای ساخت قطعات دستگاه و جلوگیری از ورود شیرابههای زباله به سفرههای آب زیرزمینی از جمله مزایای استفاده از این دستگاه است.
این پژوهشگر به مزایای استفاده از آب حاصل از این فرایند اشاره کرد و گفت: میتوان از این فرایند برای تامین آب شرب پروژههای فضایی، آبیاری فضای سبز و کشاورزی و در مناطق خشک و بیابانی و کمک به رشد صنعت کشاورزی نهایت استفاده را برد.
وی گفت: علاوه بر این کمپوستی هم که تولید میشود ارگانیک و ضد آفت بوده و یک محصول فردی و بسیار مؤثر است، همچنین این کمپوست انگلهای حیوانی از قبیل کرم اسکاریس و کرم روده ندارد.
صالحیکیا اضافه کرد: این پروژه دارای ثبت مقاله و اختراع است.
نظر شما