به گزارش سلام نو آنطور که یک پزشک نوشته است احتمالاً شنیدهاید که بزرگسالان باید روزانه ۱۰۰۰۰ قدم را هدف قرار دهند. اما این عدد جادویی برای همه افراد و با هر سبک زندگی، مناسب نیست.
تحقیقات جدید نشان میدهد که حتی افراد کمتحرک نیز میتوانند با افزایش تعداد قدمهای روزانه، تا حدی اثرات مضر یکجانشینی را جبران کنند.
سبک زندگی بیتحرک، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، سرطان، دیابت و مرگ زودهنگام را افزایش میدهد. در حالی که افزایش تعداد قدمها و پیادهرویهای سریعتر، این خطرات را کاهش میدهد.
اما آیا افراد بسیار کمتحرک میتوانند با فعالیتهای روزانه، این خطرات را جبران کنند؟
مطالعات جدید نشان میدهد که پاسخ مثبت است. هر چه افراد در این مطالعه قدمهای بیشتری برداشتند، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و حتی مرگ زودهنگامشان، صرفنظر از میزان کمتحرکی، کمتر میشد.
بنابراین، اگر شغلی پشتمیزی دارید، ناامید نشوید. با این وجود، تلاش برای کاهش زمان بیتحرکی در طول روز، همچنان مهم است.
محققان دانشگاه سیدنی، دادههای ۷۲۱۷۴ داوطلب را بررسی کردند. این افراد به مدت ۷ روز از شتابسنج استفاده میکردند تا سطح فعالیت بدنی خود را اندازهگیری کنند.
میانگین زمان بیتحرکی در روز ۱۰.۶ ساعت بود.
محققان دریافتند که برداشتن ۹۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ قدم در روز، برای مقابله با سبک زندگی بسیار کمتحرک بهینه است و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را تا ۲۱ درصد و خطر مرگ و میر را تا ۳۹ درصد کاهش میدهد.
همچنین، ۵۰ درصد از فواید سلامتی با برداشتن ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ قدم در روز به دست میآید.
در نهایت، این مطالعه نشان میدهد که هر مقدار قدمزنی روزانه بیش از ۲۲۰۰ قدم، با مرگ و میر و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی در افراد کمتحرک، ارتباط معکوس دارد.
تعداد قدمهای روزانه برای سلامتی افراد، به سبک زندگی و شرایط جسمانی آنها بستگی دارد.
افراد کمتحرک نیز میتوانند با افزایش تعداد قدمهای روزانه، تا حدی اثرات مضر یکجانشینی را جبران کنند.
برداشتن ۹۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ قدم در روز برای مقابله با سبک زندگی بسیار کمتحرک، ایدهآل است.
۵۰ درصد از فواید سلامتی با برداشتن ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ قدم در روز به دست میآید.
هر مقدار قدمزنی روزانه بیش از ۲۲۰۰ قدم، با مرگ و میر و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی در افراد کمتحرک، ارتباط معکوس دارد.
نظر شما