نتایج این مفهوم را که صداقت صرفاً ویژگی ذاتی است به چالش می‌کشد و نشان می‌دهد که عوامل محیطی نقش مهمی در شکل‌گیری تمایل کودک به راست یا دروغ گفتن بازی می‌کنند.

راستگویی در کدام کودکان بیشتر است؟

از لحظه‌ای که صحبت کردن را یاد می‌گیریم، صداقت و امکان دروغ گفتن را نیز یاد می‌گیریم.

به گزارش سلام نو ارث گزارش کرد، نتایج تحقیق اخیر نشان داده است که تمایل کودکان به دروغ گفتن یا راست‌ گفتن به شدت با محیط اجتماعی و تربیت آنان ارتباط دارد و این مکاشفه پیش فرض‌های ما را در مورد معصومیت دوران کودکی به چالش می‌کشد و سؤالات مهمی را در مورد رشد رفتار اخلاقی در ذهن‌های جوان مطرح می‌کند.

گروه بین‌المللی از اقتصاددانان تحقیقات جالبی را با یافته‌های شگفت‌انگیز رهبری کردند. به نظر می‌رسد، کودکان خانواده‌ها در وضعیت اجتماعی و اقتصادی بالاتر نسبت به همتایان خود که در شرایط نامطمئن بزرگ می‌شوند، صداقت بیشتری دارند. عواملی مانند فرزندپروری دلسوزانه و سطح بالای اعتماد در خانواده نیز با صداقت مرتبط است.

این تحقیق پیشگامانه، تأثیر متقابل پیچیده بین عوامل اجتماعی اقتصادی، پویایی خانواده و رشد رفتار اخلاقی در کودکان را روشن می‌کند.

نتایج این مفهوم را که صداقت صرفاً ویژگی ذاتی است به چالش می‌کشد و نشان می‌دهد که عوامل محیطی نقش مهمی در شکل‌گیری تمایل کودک به راست یا دروغ گفتن بازی می‌کنند.

محققان دریافتند کودکان خانواده‌های ثروتمند صادق‌تر هستند. علاوه بر این، در کودکانی که سبک فرزندپروری گرمتر و میزان اعتماد بیشتری را در محیط خانوادگی خود تجربه می‌کنند، درجه بالاتری از صداقت را مشاهده می‌کنیم.

نتایج تحقیق کنونی نشان داد که مداخلات اولیه نه تنها عملکرد تحصیلی کودک را افزایش می‌دهد، بلکه می‌تواند رفتار اجتماعی و اخلاقی آنان را نیز تحت تأثیر قرار دهد. در واقع می‌توان قدرت صداقت را پرورش داد و امیدی را برای ایجاد نسل آینده صادق تر ارائه داد.

نتایج این تحقیق در مجله Economic منتشر شده است.

انتهای پیام

کد خبرنگار: ۲۰
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***