ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در درگیری با السنوار در تل السلطان در رفح، یحیی سنوار را به شهادت رسانده است. این در حالی است که حماس این موضوع را تایید نکرده است.

ترور جایگزین اسماعیل هنیه؟ + یحیی سنوار کیست؟

به گزارش سلام نو، اسرائیل از احتمال ترور اتفاقی یحیی سنوار که جایگزین اسماعیل هنیه بود خبر داده است. کانال‌های خبری رژیم صهیونیستی اطلاع دادند که نتیجه «دی ان ای» سنوار تا ۴ ساعت آینده اعلام می‌شود.

یحیی سنوار، از برجسته‌ترین رهبران جنبش حماس و فرماندهان نظامی این گروه در نوار غزه، در سال ۱۹۶۲ در اردوگاه پناهندگان خان یونس به دنیا آمد. از نوجوانی به فعالیت‌های سیاسی و نظامی علیه اشغالگری اسرائیل گرایش پیدا کرد و به جنبش حماس پیوست.

آخرین اخبار ترور یحیی سنوار

یحیی سنوار بعد از شهادت اسماعیل هنیه، رهبری حماس را در اختیار گرفته است. حماس تاکنون در مورد این خبر واکنشی نشان نداده است. جدیدترین اخبار درباره ترور یحیی سنوار را در ادامه بخوانید:

۲۰:۰۶

اسرائیل: نتیجه «دی ان ای» سنوار تا 4 ساعت آینده اعلام می شود

اسرائیل اعلام کرد نتیجه «دی ان ای» سنوار تا 4 ساعت آینده اعلام می شود.

حماس: بیانیه ای درباره سنوار صادر نکرده ایم

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس اعلام کرد در خصوص یحیی سنوار رهبر این جنبش بیانیه ای صادر نکرده است.

۱۹:۱۱
اسرائیل هویت ۲ فرد همراه السنوار را اعلام کرد
۱۹:۰۶

روزنامه یدیعوت آحارانوت مدعی شد که در کنار یحیی السنوار، دو تن از رهبران حماس به نام‌های محمود حمدان و هانی زغرب حضور داشتند.

شلیک تانک مرکاوا دلیل شهادت سنوار

منابع خبری اعلام کردند پس از شناسایی یک دسته از نیروهای حماس توسط خدمه یک تانک مرکاوا، این تانک با شلیک یک پرتابه HEAT به سوی ساختمانی که این چهار نفر در آن پنهان شده بودند، باعث کشته شدن آن ها شد.

۱۹:۰۵
آکسیوس: ترور السنوار اتفاقی بوده است

وب سایت آمریکایی آکسیوس آمریکا که نزدیک به سران رژیم اسرائیل است به نقل از دو مسئول صهیونیست نوشت که ارتش این رژیم به احتمال زیاد در درگیری با نیروهای حماس طی دیروز سنوار را به قتل رسانده است و حادثه ترور او اتفاقی بوده است نه بر اساس عملیات اطلاعاتی.

۱۹:۰۲
بایدن در جریان ادعای ترور السنوار قرار گرفت

یک مقام آمریکایی گفت که رئیس جمهور آمریکا در جریان ادعای رژیم اسرائیل مبنی بر ترور یحیی السنوار قرار گرفته است.

همچنین پلیس اسرائیل مدعی شد: پیکر متعلق به السنوار است و هویت او از طریق بررسی دندان‌ها شناسایی شد.

۱۸:۵۶
شبکه 12 اسرائیل مدعی شد: پیکر متعلق به یحیی سنوار است

شبکه 12 اسرائیل در گزارشی به نقل از پلیس این رژیم مدعی شد: پیکر متعلق به یحیی سنوار است و هویت او از طریق بررسی دندان‌ها شناسایی شد

ادعای رسانه ها در حالی مطرح می شود که هنوز موساد نتایج قطعی آزمایش DNA را اعلام نکرده است

۱۸:۵۱
جروزالم پست: پیکر سنوار به بیت المقدس منتقل شده است

جروزالم پست به نقل از منابع امنیتی، مدهی است احتمال کشته شدن یحیی سنوار بسیار بالاست. گزارش‌های تایید نشده همچنین حاکی از انتقال جسد سنوار به بیت المقدس است.

۱۸:۳۲

العربیه: حماس از همان دیروز از ترور السنوار اطلاع داشته است

شبکه العربیه نیز به نقل از منابعی مدعی شد که جنبش حماس از همان دیروز از ترور السنوار اطلاع داشته است.

۱۸:۳۲
شبکه 12 اسرائیل: خانواده اسرا خواستار توافق فوری برای بازگرداندن اسرا شدند

شبکه 12 اسرائیل اعلام کرد که خانواده های اسرای صهیونیست خواستار بهره مندی از کشته شدن سنوار برای رسیدن به توافق فوری برای بازگرداندن اسرا شدند.

۱۸:۳۱
عملیات ترور السنوار روز گذشته انجام شده بود

رسانه‌های اسرائیل گزارش دادند که عملیات ترور السنوار روز چهارشنبه انجام شده است و نظامیان اسرائیلی به هیچ وجه از حضور وی در ساختمانی که به آن حمله کردند، خبر نداشتند.

رژیم صهیونیستی بار دیگر مدعی ترور یحیی سنوار رهبر حماس شده است. ادعا شده است که او در درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی در رفح به شهادت رسیده است.

یحیی سنوار کیست؟

به گفته این رژیم سنوار به همراه یکی دیگر از فرماندهان میدانی لباس نظامی به تن داشته است. یحیی سنوار بعد از ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، جایگزین وی شده بود.

سنوار در اکتبر ۱۹۶۲ (آبان ۱۳۴۱) در خان‌یونس در جنوب نوار غزه به دنیا آمد و اکنون ۶۱ سال دارد. او در زبان عربی تخصص دارد و به زبان عبری نیز مسلط است. پس از آزادی از زندان در سال ۲۰۱۱، ازدواج کرد و صاحب سه فرزند شد.

او در اوایل دهه ۱۹۸۰ بارها توسط رژیم صهیونیستی به دلیل فعالیت‌های ضد اشغالگری در دانشگاه اسلامی غزه دستگیر شد. پس از فارغ‌التحصیلی، سنوار به تأسیس شبکه‌ای از مبارزان برای مقاومت مسلحانه علیه رژیم صهیونیستی کمک کرد که بعدها به گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس، تبدیل شد.

سنوار به محض تأسیس حماس توسط شیخ احمد یاسین در سال ۱۹۸۷ به این گروه پیوست. سال بعد، او توسط نیروهای رژیم صهیونیستی دستگیر و به ۴ حبس ابد، معادل ۴۲۶ سال زندان، محکوم شد. سنوار ۲۳ سال از زندگی خود را در زندان‌های رژیم صهیونیستی گذراند و در این مدت زبان عبری را آموخت و با سیاست‌های داخلی آنجا آشنا شد.

او در سال ۲۰۱۱ به عنوان بخشی از توافق مبادله زندانیان آزاد شد و پس از آن به سرعت به فعالیت‌های خود در حماس ادامه داد. در سال ۲۰۱۲ به عنوان مسئول دفتر سیاسی این گروه انتخاب شد و وظیفه هماهنگی با گردان‌های القسام را بر عهده گرفت.

سنوار در حمله ۷ هفته‌ای رژیم صهیونیستی به غزه در سال ۲۰۱۴ نقش فعالی داشت و سال بعد، ایالات متحده او را در فهرست سیاه خود قرار داد. در سال ۲۰۱۷، وی رئیس حماس در غزه شد و جانشین اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی گروه، گردید.

او همچنین یکی از بنیان‌گذاران «مجد»، سرویس امنیت داخلی حماس، است که مسئول تعقیب جاسوسان رژیم صهیونیستی است. سنوار در تلاش برای هماهنگی بین رهبری سیاسی و نظامی حماس در تجاوز ۲۰۱۴، تصمیم به آغاز نبرد شمشیر قدس در سال ۲۰۲۱ گرفت و برای تقویت روابط با محور مقاومت کوشید.

در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲)، حماسه طوفان الاقصی آغاز شد و رژیم صهیونیستی او را مغز متفکر این عملیات می‌داند و او در صدر فهرست هدف‌های خود در طول جنگ قرار دارد. خانه‌اش در جنگ ۲۰۱۲ بمباران شد و در سال ۲۰۱۵ نیز در فهرست سیاه وزارت خارجه آمریکا قرار گرفت.

چرا یحیی السنوار مهم است؟

نکته جالب در مورد یحیی السنوار این بود که گفته شده وی جامعه اسرائیل را به خوبی می‌شناخت. اساسا به همین دلیل هم گفته می‌شود که این شناختِ وی در نوع رویکرد جنبش حماس به ویژه در حوزه رسانه‌ای و تبلیغاتی علیه رژیم اسرائیل نمود یافته است.

السنوار از جمله افرادی بوده که به صورت ریشه‌ای معتقد است شکست دادن اسرائیل میسر نمی‌شود مگر اینکه مزدوران آن که بر پیکر ملت فلسطین خنجر می‌زنند، شناسایی و نابود شوند. او از همان ابتدای فعالیت‌های خود بر همین هدف متمرکز شد و در دوران شیح احمد یاسین، تشکیلات امنیتی حماس تحت مدیریت وی قرار داشت و اتفاقا شماری از نفوذی‌ها و جاسوسان رژیم اسرائیل نیز در این دوره شناسایی و نابود شدند.

تشکیلات امنیتی تحت مدیریت السنوار به تدریج به قدری قدرت گرفت که در مقام یک تشکیلات ضدجاسوسی، اشراف قابل ملاحظه‌ای را بر تحرکات رژیم اسرائیل و جاسوسان آن پیدا کرد و حتی برخی افراد که در حماس فعالیت داشتند و به جاسوسی برای اسرائیل می‌پرداختند را نیز شناسایی و با آنها برخورد کرده است. اساسا همین قدرت و نفوذ یحیی السنوار بود که سبب شده اسرائیلی‌ها خیلی زود او را بازداشت کنند. امری که موجب شد وی ۲۳ سال از عمر خود را در زندان‌های اسرائیل بگذراند.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***