اوزگور اوزل، رهبر حزب جمهوری‌خواه خلق که اصلی‌ترین حزب مخالف دولت ترکیه است از معترضان خواست در اعتراض به دستگیری شهردار استانبول به خیابان‌ها بیایند.

رهبر مخالفان ترکیه: مردم به خیابان‌ها بیایند

به گزارش سلام نو به نقل از فارس، اوزگور اوزل، رهبر حزب جمهوری‌خواه خلق که اصلی‌ترین حزب مخالف دولت ترکیه است از معترضان خواست در اعتراض به دستگیری شهردار استانبول به خیابان‌ها بیایند.

«من از ده‌ها هزار، صدها هزار و میلیون‌ها نفر دعوت می‌کنم تا به صورت مسالمت‌آمیز تظاهرات کنند، واکنش دموکراتیک خود را ابراز کنند و از حقوق قانونی خود استفاده کنند.»

اوزگور اوزل همچنین خطاب به رئیس‌جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان گفت که خیابان حق معترضان است و آنها بدون خشونت حقشان را خواهند گرفت.

شهردار استانبول، اکرم امام‌اوغلو سحرگاه چهارشنبه طی یورشی به منزلش به اتهام ارتباط با فساد و تروریسم دستگیر شد.

این دستگیری تنها چند روز پیش از نامزدی مورد انتظار او به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری از سوی حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) رخ داد.

هواداران امام‌اوغلو و حزب جمهوری‌خواه خلق این دستگیری را تلاشی با انگیزه سیاسی برای حذف رقیب سرسخت رجب طیب اردوغان می‌دانند که بیش از دو دهه بر این کشور حکومت کرده است.

آنها معتقدند این اقدام برای تضعیف اپوزیسیون و جلوگیری از حضور یک نامزد محبوب در انتخابات طراحی شده است.

وزارت کشور ترکیه امروز جمعه اعلام کرده که بیش از ۵۰ معترض دستگیر شده‌اند. گفته شده ۱۶ پلیس هم زخمی شده‌اند.

روز جمعه مسئولان در آنکارا و ازمیر اعلام ممنوعیتی ۵ روزه برای تظاهرات کردند.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر