حذف یک وعده غذا یا بیشتر، یک روش سنتی برای کاهش وزن است اما پژوهش‌های متعدد پزشکی نشان می دهد که مصرف هر سه وعده غذایی برای کاهش وزن موثر است.

اگر می‌خواهید چاق نشوید، حتما شام بخورید!

به گزارش سلام نو به نقل از اعتماد آنلاین، برخی از افراد بهترین روش برای کاهش وزن خود را نخوردن و حذف یک وعده یا بیشتر می‌دانند؛ در واقع این کار سنتی‌ترین روش کاهش وزن به شمار می‌رود، اما کارشناسان علم تغذیه روش‌های ساده‌تری را برای این کار توصیه می‌کنند.

پایگاه پزشکی health طی گزارش مفصلی در این باره با استناد به پژوهش‌های متعدد پزشکی، بر تاثیر صرف هر سه وعده روزانه در زمانی مشخص روی کاهش وزن و دریافت انرژی لازم برای بدن تاکید کرده است.

به عقیده کارشناسان، توزیع وعده‌های غذایی روزانه در زمان‌های مشخص می‌تواند یکی از راه‌های کاهش فشار خون و کمک به کاهش وزن و اشتها باشد، این در حالی است که بسیاری از مردم به ویژه در روزهای قرنطینه و تعطیلی زمان مشخصی برای صرف وعده‌های غذایی خود ندارند.

توصیه‌های این پایگاه تخصصی پزشکی بدین شرح است:

صبحانه

بهترین وقت برای صرف صبحانه ۳۰ دقیقه بعد از بیدار شدن است , بهترین زمان برای خوردن آن ساعت هفت صبح است.

طبیعتاً بسیاری از ما قادر نخواهیم بود این وعده را در این ساعت از صبح صرف کنیم، اما نباید این وعده را به بعد از ساعت ۱۰ صبح موکول کرد.

به هر حال کارشناسان توصیه می‌کنند هرگز نباید صبحانه را ترک کرد زیرا تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که این کار را انجام می‌دهند بیشتر در معرض سکته قلبی قرار می‌گیرند.

بهترین صبحانه هم مواد پروتئینی مانند لبنیات و تخم‌مرغ است تا انرژی لازم برای بدن تامین شود.

ناهار

کارشناسان توصیه می‌کنند بین زمان صرف صبحانه تا ناهار حداقل ۴ ساعت فاصله بیفتد. توصیه کارشناسان این است که خوردن ناهار به بعد از ساعت چهار بعدازظهر موکول نشود.

شام

بهترین زمان برای صرف شام ساعت هفت شب است، می‌تواند دیرتر هم صرف شود، اما مشروط به اینکه با زمان خواب ۳ ساعت فاصله داشته باشد.

فاکس‌نیوز به نقل از نتایج یک تحقیق که در «Multidisciplinary Digital Publishing Institute» منتشر شد خبر داد، افرادی که اقدام به حذف وعده شام خود می‌کنند بیشتر در معرض چاق شدن قرار می‌گیرند.

محققان دانشگاه اوساکای ژاپن با بررسی پرونده پزشکی ۱۷ هزار و ۵۷۳ مرد و ۸ هزار و ۸۶۰ زن (بالای ۱۸ سال) طی سه سال گذشته به این نتیجه رسیدند که آنانی که وعده شام را به طور کامل و مستمر حذف کرده‌اند بیشتر دچار چاقی و اضافه‌وزن شده‌اند.

این محققان دریافتند حذف وعده شام عامل اصلی چاقی بین ۱۰.۸ درصد از مردان و ۱۷.۱ درصد از زنانی است که طی این مدت دچار اضافه‌وزن شده‌اند.

این تحقیق به تاثیر عوامل ثانوی دیگری هم در این زمینه پرداخته و تاکید می‌کند افراد مسن‌تر، کسانی که اصولاً اضافه‌وزن داشته‌اند، کسانی که ساعات کمتری می‌خوابند، افراد سیگاری و کسانی که مشروبات الکلی مصرف می‌کنند، و نیز افرادی که میان‌وعدهای دیگری صرف می‌کنند بیشتر در معرض چاقی قرار می‌گیرند.

کد خبرنگار: ۱۴
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***