به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا رژیم غذایی به عنوان یک جزء قابل تغییر از سبک زندگی میتواند بر بروز سرطان کبد تاثیر بگذارد.
سرطان کبد جزو پرشیوعترین نوع سرطانها است که با برنامه غذایی مناسب، میتوان آن را کنترل و از ابتلا به آن جلوگیری کرد.
سرطان کبد ششمین سرطان پر شیوع و سومین عامل مرگ بر اثر سرطانها است. شناسایی عواملی ابتلا به سرطان کبد را میتوانند تشدید کنند برای کنترل و جلوگیری از این بیماری اهمیت زیادی دارد که این عوامل شامل هپاتیت مزمن ویروسی، بیماری متابولیک کبد، نوشیدن الکل، سیگار کشیدن، چاقی و قرار گرفتن در معرض مواد سرطان زا مانند آفلاتوکسینها است.
نکته مهم این است که رژیم غذایی به عنوان یک جزء قابل تغییر از سبک زندگی میتواند بر بروز سرطان کبد تاثیر بگذارد. برخی الگوهای تغذیهای میتواند بر بروز سرطان کبد موثر باشد. با این حال، تمرکز بر گروه های غذایی خاص ممکن است به درک نقش عوامل غذایی در خطر ابتلا به سرطان کبد کمک کند و میتواند مبنایی برای توصیههای غذایی برای پیشگیری از سرطان کبد باشد.
به طور مثال مصرف ماهی، قهوه و محصولات لبنی و همچنین رژیم غذایی سرشار از میوهها، سبزیجات، آجیل و غلات کامل ممکن است خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهد.
همچنین گروههای غذایی خاص از جمله غلات (غلات کامل و غلات تصفیه شده)، حبوبات، آجیل، مرغ، تخم مرغ و نوشیدنیهای شیرین رابطه معکوس با سرطان کبد دارند.
نظر شما