میزان کافی خواب خوب شبانه می تواند نقش مهمی در سلامت قلب و سلامتی کلی داشته باشد و خواب ناکافی اثرات بدی برای بدن دارد.

اگر خواب کافی شبانه ندارید به این بیماری های خطرناک مبتلا می‌شوید

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، بر اساس پژوهشی که انجمن متخصصان قلب آمریکا منتشر کرده است ، داشتن میزان کافی خواب خوب شبانه میتواند نقش مهمی در سلامت قلب و سلامتی کلی داشته باشد و این امر به نوبه خود به شمار سال های زندگیتان می افزاید.

این داده ها همچنین نشان می‌دهند که حدود ۸ درصد مرگ ها را میتوان به الگوهای خواب نابهنجار نسبت داد.

خواب بر بسیاری از جنبه ها سلامت از میزان هورمون ها و سوخت وساز تا سلامت روانی و حافظه اثر می گذارد. ولی محققان دانشکده پزشکی هاروارد که این بررسی را انجام داده اند می گویند بیش از همه «افزایش طول عمر (Longevity) بالقوه افراد فقط با بهبود ساده کیفیت خواب» شگفت زده هستند.

شاخص هایی که این پژوهشگران برای کیفیت خواب در نظر گرفتند شامل این موارد می شد:

هفت تا هشت ساعت خوابیدن در هر شب

اشکال در به خواب رفتن بیش از دوبار در هفته نباشد

اشکال در تداوم خواب بیش از دوبار در هفته نباشد

استفاده نکردن از داروهای خواب آور

بیدار شدن با احساس سرزندگی و آرامش دست کم پنج بار در هفته

با اینکه این خصوصیات ممکن است برای بعضی از افراد یک روتین شبانه معمول جلوه کند، برای دیگران به خصوص افرادی که به مصرف دارو برای خواب مداوم شبانه متکی هستند، رسیدن به این اهداف ممکن است مشکل باشد.

این بررسی نشان داد که برای افرادی که همه گزارش کرده اند هر پنج معیار فهرست شده کیفیت خواب را دارند، در مقایسه با افرادی که فقط یکی از این معیارها را دارند یا هیچکدامشان را ندارند، امید به زندگی یا میانگین طول عمر برای مردان ۴/۷ سال و برای زنان ۲/۴ سال بیشتر است.

این پژوهشگران می گویند در افرادی که ساعات کافی خواب شبانه دارند، ولی هنوز پس از بیدار شدن احساس آرمیدگی ندارند، شماری از موارد ممکن است مطرح باشد، از جمله به خواب رفتن با اشتغال ذهنی، به خواب رفتن در شرایط نه چندان مطلوب یا دچار بودن به قطع تنفس حین خواب- یک اختلال خواب که باعث می شود شخصی در طول خواب بطور متناوب تنفسش قطع شود.

البته به گفته این پژوهشگران، خواب هیچ کسی کامل نیست و این وضعیت اگر از حد معینی نگذرد، مشکلی ایجاد نمی کند. هر کسی امکان دارد شب هایی داشته باشد که تا آخر وقت بیدار بماند یا در روز بعد دچار استرس باشد. اگر این وضعیت برای شمار نسبتا محدودی از روزهای هفته رخ دهد، مشکلی ایجاد نمی کند ، ولی بیش از این مقدار ممکن است مشکل آفرین باشد.

کد خبرنگار: ۱۵
۱دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۸
    0 0
    یعنی چی اونوقت

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***